em0style
WeLLcOme
Lista Forumurilor Pe Tematici
em0style | Inregistrare | Login

POZE EM0STYLE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dany_frumusik
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 56 ani
em0style / Em0-CulTurE ! / muziK em0???  
Autor
Mesaj Pagini: 1
al!n
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 33
Muzica este ceva care nu se schimba peste noapte, evolueaza lent, dar dramatic. Muzica avanseaza, deoarece artistii īmping limitele īn mod constant, īncercānd sa fie diferiti, originali. Niciun muzician autentic nu vrea sa fie catalogat sau pus īntr-un sertar anume si, de aceea, unele formatii vor stereotipul "'''emo'''". Faptul este ca scena underground/indie evolueaza chiar īnauntrul unor genuri diferite, sub alte etichetari si īn alte subculturi.
La inceput (1985-1994) termenul de '''emo''' era folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant cunoaste un domeniu vast de intrebuintari.
Rites of Spring''' si '''Sunny Day Real Estate''' nu au dat startul genului '''emo'''. Ele au fost doua din cele mai influente formatii īn evolutia genului '''emo'''.
Trupe care au fost etichetate drept emo sunt:''A Fire Inside'',''Fall Out Boy'',''Funeral for a Friend'',''My Chemical Romance'',''Panic! at the disco'',''Taking back Sunday''.Aceasta sunt semnificative prin:''ritmul cantecelor'',''semnificatiile versurilor'',''modul de a se imbraca sau machia a cantaretilor'',etc.


pus acum 16 ani
   
Chrystyna
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 77
Tare Al!n ! bv bv 

muzik em0??? tare al!n bv 

34KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la