em0style
WeLLcOme
Lista Forumurilor Pe Tematici
em0style | Inregistrare | Login

POZE EM0STYLE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
em0style / Em0-KiD / Em0-KiD Moderat de al!n
Autor
Mesaj Pagini: 1
Chrystyna
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 77
EMO KID !!!!

Dragi prieteni, astazi vreau sa va impartasesc gandurile care ma macina de mult timp si pe care ma gandeam sa le dau o nuanta de comic, dar asta e prea de tot. Pentru k totul aici este prea....prea de tot



Sa o luam cu inceputul. Cu totii ati auzit despre EMO. Da, si ati mai auzit k ei existau cu mult inainte k voi sa auziti de ei, adica inca din anii 80.Dar ce sunt ei??? Strigoii mortii, asa cum am citit pe un blog? Nu, (chiar, de strigoii vietii ce ziceti??) ei nu sunt nici strogoi, nici nebuni, nici idioti, nici inadaptati, nici fraieri, nici homosexuali (exista si exceptii, dar asta e lumea).



Ce pot sa zic.(si nu e punct din greseala!) In cele ce urmeaza voi spune lucruri pe care nici nu le banuiati probabil despre mine. Dar banuiesc k acum nu mai are niciun rost, pentru ca eu asta sunt, si pe cine intereseaza, citeste.



EMO. Cuvantul asta exista inainte sa ma nasc si eu, Si cuvantul asta are o rezonanta anume pentru oricine (intereseaza subiectul). Cunosc destui EMO. Am prieteni EMO. Si ce daca sunt EMO? Oare asta ma va impiedica in viata? Destui mi/au spus asta asa incat sunt plina pana la refuz. De la frazele ,,Esti un copil prea bun ca sa te inbraci asa", ,,I/ati parul din ochi in Consiliul Elevilor" sau ,,Iesi din clasa cu tricoul ala" pana la ,,Fuck emo!" sau ,,Ratati si prosti!" nimic nu m/a impiedicat sa fiu EU in contiunuare si sa cred in mine. Si ca sa fiu sincera mi/a reusit. Si faptul k ascult rock sau hardcore sau cum vreti voi, nu m/a facut satanista sau proasta in vreun fel.



Problema insa nu se afla la mine... Eu sunt EMO nu de dragul trendului !!! Si nu sunt emo de cand cu trendul asta!!! Asta e o tampenie. Asta e problema. Pe cand noi, vechii FREAK KID am ajuns 1001 roata la caruta pe langa multitudinea de copii fara identitate care isi schimba gusturile in functie de spiritul de turma care ii cuprinde. Noii ,,prieteni", dornici sa invete lucruri intre ale domeniului , uita ca Trei Sud Est nu se impaca cu My Chemical Romance, Animal Ics cu Nirvana, Nicolae Salam Minunatu cu Depeche Mode sau mai stiu eu ce. Uita ca hainele EMO nu se cumpara din piata si EMO nu sunt doar niste haine sau un machiaj freak. Atat. Noi sa fim sanatosi, dar ne intoxica tot in jur, parerea mea (pe unii, ceilalti intoxica ei). Atat.



PS .Va rog insistent nu imi tineti morala sau alte dastea...sincer, un om nu se schimba dupa o zi pe alta si am auzit destule

 

em0-kid emo kid !!!!dragi prieteni, astazi vreau gandurile care macina mult timp care gandeam dau

24.8KB


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la